Esenca Svetega lesa

Palo santo

Esenca Svetega lesa

energijska zaščita

24.99 

Palo Santo ali tako imenovani Sveti Les. In tudi je svet. Les Palo Santa prihaja kot darilo tega svetega drevesa, katerega poznajo vsi modri šamani in zdravilci. Že zelo dolgo se ta les uporablja za odpravljanje še tako negativnih in težkih energij. Resnično je ni “sence”, s katero ne bi mogel opraviti ta naravni čudodelec. Je tvoj idealni izbor, v kolikor čutiš, da je tvoj bivalni prostor napolnjen z negativo, v kolikor ne moreš spati ali pa prihaja do nesoglasij med ljubljenimi osebami. Le uporabi to olje in izvedi priloženi obred … in negativa bo pobrala šila in kopita. To olje je iniciriano za zaščito tvojega doma.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1324 Kategorija:

Zgodba izdelka

Tvoj dom je tvoje energijsko zavetje. Je tvoje tako imenovano “svetišče”. In svetišče mora biti sveto … prečiščeno in polno svetlobe in eterične ljubezni. Ko potrebuješ ravno to, ti bo pomagala ta esenca s priloženim obredom. Tvojemu domu se bo hitro povrnila visoka frekvenca, ki privablja ljubezen in obilje. Zate … in za tiste, ki jih ljubiš.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca Svetega lesa”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila