Esenca sreče

-15%
Happines

Esenca sreče

dobra volja in smeh
-15%

24.99  21.24 

Sreča. Najbolj vredno zlato življenja. Iščejo ga mnogi, najdejo redki. Pa vendar so zunaj iskalci sreče, ki s svojo rastjo povabijo njen dotik v svoj dom. In Angeli jih skrbno opazujejo. Obljubljajo pomoč. Obljubljajo tudi, da bodo v to esenco dodali ščepec svoje energije, ko se podajaš na pot odkrivanja zaklada svojega življenja. Zaslužiš si ga. Vonj esence prinaša dobro voljo in smeh.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1327 Kategorija:

Zgodba izdelka

Čas je, da obnoviš svojo moč in povsem na novo ugotoviš kdo si in kam greš. Da resnično ugotoviš, kaj je tisto, kar napolni TVOJE srce z ljubeznijo. Ne kaj zapolni pričakovanja drugih ljudi, da bi te sprejemali. Šele takrat, ko boš resnično pomirjen(-a) s svojimi odločitvami, pridejo rezultati za tvoje življenje, ki si jih tako zelo želiš. Ti si tisti/tista, ki te pripelje do tja. Nihče drug. Zato pusti za seboj vsa prepričanja, ki prihajajo od drugih ljudi ali iz naslova strahov. Prečisti ta energijski presežek iz svojega čustvenega dela sebe in ugotovi, da se v tvoje življenje steče veliko oblik ljubezni. Veliko lepših, kot si si kdaj upal(-a) predstavljati. In ta esenca ti bo pomagala pri novih korakih sreče.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca sreče”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila