Esenca spiritualnega doma

Spiritual home

Esenca spiritualnega doma

duhovna oaza prostora

24.99 

Spiritualni dom je dom poln ljubezni. Je tisti prostor, kamor se lahko umakneš in se obnoviš po dolgem dnevu. Je prostor meditacije, kjer poje tvoja duša. Ta esenca je zakodirana na namen, da se ob njeni uporabi sprožijo vse te energije. Očaral te bo mir, kateri se bo oddal v prostor. Naj tvoj dom postane tvoja duhovna oaza.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1328 Kategorija:

Zgodba izdelka

Skrbno izbran vonj te esence, spreminja tvoj dom v pravi tempelj. Ne le, da se boš v njem dobro počutil(-a) ti in tvoji ljubljeni, ampak ga boš s to esenco postavil(-a) na zemljevid svetlobe. Ta zemljevid bodo uporabili Angeli in z veseljem obiskali tvoj dom. In seveda v njem pustili svoj blagoslov.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca spiritualnega doma”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila