Esenca rože življenja

Flower of life

Esenca rože življenja

razcvet dobrega

24.99 

Roža življenja predstavlja lik svete geometrije, ki se ves čas “vrača k sebi”. S tem predstavlja krog, ki se po zaključevanju vedno znova pričenja. Vse je povezano z vsem. Tako daje tudi tebi to vedenje – vse se začenja znova. Po vsakem padcu lahko vstaneš. Po vsakem zaključku lahko začneš znova. Le poveži se s ta večni krog in nikoli ne boš čutil(-a) pomanjkanja. Vse bo v roži življenja cvetelo zate. In ta esenca te bo na to spomnila v vsem svojem razcvetu.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1321 Kategorija:

Zgodba izdelka

Bitja, iniciirana v to esenco šepetajo: “Morda so bila tvoja krila polomljena. Sedaj se bodo dokončno zacelila. Vse stare rane se bodo zacelile in čas je, da svobodno poletiš. Nikar ne skrbi in nikar se ne sprašuj, če so tvoja krila že dovolj močna. So. In tudi, če te bo strah poleteti proti tvojim sanjam, ti bomo poslali najsvetlejše Angele, da te dvignejo in ti pomagajo leteti. Imaš veliko podpore iz duhovnega sveta. Nikar ne skrbi. Ne bomo dovolili, da padeš. Čas je, da znova razviješ zaupanje do sebe in do Nebes. Čas je, da odvržeš ranjena krila in sežeš po zvezdah. Čas je, da izpolniš vse, kar je v tebi čakalo, da se izpolni.” Le naredi priloženi obred ponovne povezave … in vse se začenja … znova.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca rože življenja”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila