Esenca reiki energije

-15%
Reiki

Esenca reiki energije

podpora božanske moči
-15%

24.99  21.24 

Reiki. Ljubijo ga stare in mlade duše. Uporabi se ga, ko energija pade in ko se zdi, da vse stoji. Je darilo Božanskega toka, ki povrne vse oblike ravnovesja. Ta čudovita esenca podpira tako Reiki mojstre, ki pomagajo s terapijami drugim ljudem ali pa podpre tebe, ko to potrebuješ.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1330 Kategorija:

Zgodba izdelka

Reiki je prvotno japonska terapija, ki se osredotoča na zdravilne sposobnosti telesa na osnovi univerzalne energije. Ta esenca vsebuje posebej oblikovano mešanico naravnih zelišč, ki spominja na ocean in prosti pretok življenja. Točno tisto, kar potrebuješ za dobro podporo med reiki terapijami. Aroma je polna in bogata … tako kot je reiki sam.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca reiki energije”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila