Esenca Budinega blagoslova

Buddhas blessing

Esenca Budinega blagoslova

24.99 

Vonj zelišč in popoln mir … vse potihne in nastopi svet tišine. Tam se zasliši smisel življenja. In tam je … Budin blagoslov. Blagoslov mojstra, ki je na planet iniciiral tehnike meditacije in duhovne rasti. Uspešno je vodil ljudi iz strahov. Pa naj podpre tudi tebe, ko si želiš ravno tega. Ko delaš vse, da se povrne harmonija, dodaj še malce čarovnije te eterične esence.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1319 Kategoriji: ,

Zgodba izdelka

Princ Sidharta Gautama je zapustil svojo palačo in iskal odgovore življenja ter razsvetljenje. Na noč polne lune se je podal v globoko stanje meditacije in dihanja, da bi izgnal vse nižje energije in misli, ki so bile polne strahu. V tem stanju je uspel dojeti kako premagati trpljenje in kaj je bistvo življenja. Ko je vstal iz tega sedečega položaja, je postal Buda. Njegovi nauki so kako se odvezati od trpljenja in poiskati mir in ravnovesje. Ta eterična esenca naj ti prinese ravno to … naj ti pomaga, ko delaš na odpravi strahov. Naj se povrneta ravnovesje in harmonija … zate.


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

 

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca Budinega blagoslova”

V košarico ste dodali: