Esenca anti-stressa

-15%
Anti stress

Esenca anti-stressa

popolna razbremenitev
-15%

24.99  21.24 

Izbrale so te tople in prijazne cvetlice in cvetlični Angeli, ki so zaznali, da potrebuješ razbremenitev. Ta esenca prikliče nežne Angele, hkrat pa razbremenjuje telesno napetost, čustveni stres in nemir vihravega uma. Je kot nežna mama, katere objem prinese uteho in zagotavlja varnost.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1320 Kategorija:

Zgodba izdelka

Nikar se ne čudi, če pridejo dnevi brezbrižnosti brez zunanjega vzroka. To so tvoji notranji viharji, ki čistijo še zadnje ostanke tvojih blokad. To je vihar blagoslovov. Ko bo vihar končal, stopiš v obdobje, ki bo polno novih priložnosti. Takrat le hodi po svetu z odprtimi očmi, da prepoznaš Angelske znake. Sedaj pa le dovoli, da vihar opravi svoje. Transformacija vseh nivojev je zate ključnega pomena. In ta esenca te bo podprla. Poskrbela, da se ponovno zbudi lepota življenja.

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca anti-stressa”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila