Esenca Angelska vdiha

Angel breath

Esenca Angelska vdiha

novi začetki

24.99 

To je esenca, ki s svojim svojim vonjem in energijo povabi v tvojo bližino Angele. Želijo, da ponovno vdihneš čarobnost vsega lepega. Želijo si delati s teboj. Te voditi. Le odpreti jim moraš vrata. S to esenco trkajo na njih in se veselijo, da jim bo nekdo odprl. Da, čas je, da tudi ti spoznaš kaj pomeni, ko vdihnejo … Angeli. In povzročijo veter pozitivnih sprememb.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1323 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli ti sporočajo in pravijo” Si magnet za srečo in ljudi. Morda tega ne veš vedno, saj so ti v otroštvu morda uspeli malce zatreti tvoj izjemni žar. A karizma v tebi je neizpodbitna. Imaš dar, da se izraziš in to izražanje bo tako izjemno, da boš z njim pomagal/a mnogim. Predvsem sebi. Dovoli si izražati sebe na vseh področjih – v ljubezni si drzni izražati romantične želje, v poslu finančne, do sebe pa izrazi ljubezen in visoka pričakovanja. Velike sanje pripadajo veliki karizmi. Ne zadovolji se z manj. Le tako te čaka sreča. Ne skrbi, vodili te bomo mi in tvoja lastna karizma. Naredi vse, da jo razviješ. Vdihni nove priložnosti.”

UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Esenca Angelska vdiha”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila