Darilo za ljubezen v družini, miren dom in ljubeče odnose

-15%
DARILNI PAKET ZA LJUBEZEN.00_00_05_13.Still001 (1)

Darilo za ljubezen v družini, miren dom in ljubeče odnose

-15%

115.50  98.00 

Predstavljam ti mogočen paket, ki v dom prinaša energijo ljubečih odnosov, harmonije in miru.

Ta “magični trojček” sestavlja angelski kipec Ellarai, kristal Roževec in eterične palčke Mistični rajski vrt.

Če poznaš koga, ki bi mu takšne vibracije prišle prav ali si želiš svoj dom napolniti z nežnimi energijami medsebojne povezanosti, naklonjenosti in iskrene ljubezni, ti je to darilo namenjeno.

Šifra: 18003 Kategoriji: ,

Ni na zalogi.

Zgodba izdelka

Magični komplet vsebuje:

 

Kipec ELLARAI

Gre za kipec čudovite Ellare, ki skrbi za angelsko bitje Ellona. Njuni združeni roki pa predstavljata srečo v družini. Njuna simbolika in upodobitev pripoveduje o tem, da prava ljubezen resnično obstaja in da so dobri odnosi navdihnjeni s strani angelov in Nebes.

Kdorkoli ta kipec postavi v svoj dom, vanj vnese tudi energijo dobrih odnosov v družini, ljubečo komunikacijo ter nebeško podporo staršem in otrokom.

 

Kristal ROŽEVEC

Ta kristal na nežen način prebuja srčno čakro, aktivira ljubezen do sebe in drugih ter znova in znova spominja, da je svetloba tista, ki gradi naše duše. Roževec je kristal čutnosti, ki pomaga graditi najpomembnejše odnose.

 

Eterične palčke MISTIČNI RAJSKI VRT

To so palčke, ki prinašajo energijo Angelskih sfera za pomembna nova poznanstva. Vonj palčk je naravnost nebeški in v dom privabi energijo številnih svetlobnih Angelov. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za srečanje sorodnih duš, ki si lahko pomagate in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

V tvojem domu pa bodo te palčke spodbujale dogodke in komunikacijo, ki kreira dobre stvari, odnose in razplete.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Darilo za ljubezen v družini, miren dom in ljubeče odnose”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila