Darilo za iskrene odnose

-25%
fina

Darilo za iskrene odnose

-25%

76.98  57.58 

Ta neverjetni darilni paket prinaša v tvoje življenje (ali v življenje tvojih dragih) kar 2 knjigi pomembnih življenjskih resnic, ki so temelj za ljubeče, iskrene in radostne odnose. 

Zanimivo in razsvetljujoče branje pa smo se odločili polepšati še z dvema magičnima darilcema, ki bosta čudovito podprli tvoje odnose. 

Popolnoma zastonj namreč v paketu prejmeš še kristal Ametist in Nebeške palčke po naši izbiri.

Šifra: 1149-1 Kategoriji: ,

Na zalogi

Zgodba izdelka

Magični komplet vsebuje:

 

Knjiga ZRCALO NEVIDNIH SVETOV

Zrcalo nevidnih svetov je knjiga o odnosih, ljubezni, trpljenju in srčnih zmagah. Je knjiga resničnih zgodb avtorjev in je pogovor z ogledalom, ki pozna vse odgovore. Zrcalo je spregovorilo … in le kaj je razkrilo … najbolj žgoča vprašanja srca bodo potešena. Navdihujoče zgodbe bodo prebudile tiste, ki so zaspali v upanju na sanjskega princa in princeso, ki jih bo prebudil(-a) namesto njih. Zrcalo prihaja iz dimenzij ljubezni. Kajti Nebesa bivajo v njej. Ona lahko Zemljo naučijo, kaj ljubezen pravzaprav je. Odgovorijo na to, kje se skriva in kako se jo najde. A, pozor. V roke bo položilo tudi odgovornost za lastno srečo in naučilo ljubiti … sebe … in druge.

Čustva, prijateljstva, karma, duhovne poti ljubezni, razhajanja in zbliževanja, lekcije in nagrade, partnerstva in družina, iluzije in resnice ljubezni, komunikacija, dajanje in sprejemanje, sorodne duše in njihov čas ljubezni …

Zrcalo naj pove … kje ljubezen skriva se?

 

Knjigo HEROJ KARIZMATIČNE PRIHODNOSTI

Knjiga govori o moškem, ki je lagodno počival na lovorikah trdo prigaranega uspeha in prijetnega družinskega življenja… Vse dokler se njegovo življenje ni začelo rušiti, kot hišica iz kart.

Potem je srečal nenavadnega modreca, ki je nosil pomembna sporočila zanj… in za vse moške, ki si želijo mirno, ljubeče in radostno uživati življenje.

Ta mu je hočeš, nočeš razkril življenjske resnice o tem, kdo so resnični heroji vsakdanjega življenja in kako prebuditi v sebi speče potenciale za srečno življenje.

 

Kristal AMETIST

Ametist je kristal, ki preprosto mora biti v vsakem domu. Včasih se zdi, da skozi njega šepetajo svetlobna bitja ljubezni, ki preko njegovega sevanja v življenje tistega, ki ga poseduje, prinašajo čiste energije ljubezni, mediacije in miru. Ametist je izjemen spremljevalec … vsakogar.

 

Dišeče NEBEŠKE PALČKE

Nebeške palčke so dišeče palčke najvišje kakovosti, ročno izdelane in okolju prijazne. V dom prinašajo čudovite vonje, dvigujejo energijo prostorov in avre, odpravljajo negativne energije in privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij.

Ugodno vplivajo na počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje.

Vsak dom potrebuje malo magičnosti, zato bomo v tvoj paket dodali inicirane Nebeške palčke po svoji izbiri oziroma po navdihu, ki ga bomo začutili ob tvojem naročilu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Darilo za iskrene odnose”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila