Darilo nebeških odgovorov

-23%
ajdn

Darilo nebeških odgovorov

-23%

82.97  63.98 

Zimski čas je kot nalašč za kakšno dobro knjigo ob toplem čaju in dišečih aromah. V našem nebeškem kompletu te čakajo kar 3 knjige, polne odgovorov na pomembna življenjska vprašanja in globokih misli, ki razgrinjajo nova obzorja ter ustvarjajo kvalitetnejšo izkušnjo bivanja.

2 kupiš, tretjo pa ti častimo mi.

Ker so knjige namenjene povezovanju z angeli, Vesoljem in samim sabo, pa so tudi odlično darilo za vse, ki so ti pri srcu in v življenju iščejo nove, boljše poti.

 

Šifra: 1147-1 Kategorije: , ,

Na zalogi

Zgodba izdelka

Darilo nebeških odgovorov vsebuje 3 izjemne knjige:

 

Knjiga NEBESA NE POZABIJO

Ljubezen iz nebes je prišepnila: “Naj ti povem zgodbo…”. Zemlja je prisluhnila.

To je zgodba o ljubezni med hčerko in mamo. O povezavi, ki seže onkraj zemeljske smrti in uči o 11 področjih življenja, o 11 premaganih iluzijah in o 11 sporočilih… za 1 ljubezen.

Vsakega, ki vzame to to knjigo v roke pa čaka navdihujoče potovanje v svet zgodb, ki božajo, zdravijo in dajejo upanje.

 

Knjiga NEBESA OBISKUJEJO

V knjigi te čaka 33 magičnih vprašanj in 33 nebeških biserov, ki tkejo nit spoznanj o skrivnostih življenja.

Primerna je za vse, ki se sprašujejo: “Zakaj nekaterim uspe hitreje kot drugim?”, Je denar dober ali slab?”, “Kako naj se izognem slabim odločitvam?”, “Kako vem, kdo je pravi partner zame?”

Predstavlja odlično branje za vse iščoče duše, ki čutijo, da obstaja nekaj več, kot le tisto, kar je vidno očesu.

 

Knjižica PISMA ANGELA VARUHA

Si v dilemi in si želiš prejeti sporočilo ali vodstvo, ki ti bo pomagalo sprejeti odločitev? Se sprašuješ, kako naprej? Potrebuješ nasvet in usmeritev?

Potem je to odlična priložnost, da v roke vzameš Pisma angela varuha, kjer so zapisani konkretni odgovori in sporočila angelov – na tvoja pereča vprašanja. Zapri oči, zamisli si vprašanje, pokliči svojega angela varuha in odpri knjigo ter preberi, kaj ti ima povedati.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Darilo nebeških odgovorov”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila