Uravnovešenje čaker

Chakra balance

Uravnovešenje čaker

14.99 

Sedem čaker predstavlja sedem energijskih centrov v tvojem telesu. Telesu pomagajo se povezovati z vesoljno energijo. Vsaka od sedmih čaker napaja z njo povezane pomembne organe v tvojem fizičnem telesu, zato je pomembno, da so čakre energijsko pretočne, saj lahko le tako v telesu obdržiš ravnovesje. Stres, žalost, škodljive navade, nezdrava hrana in podobno so dejavniki, ki ustvarjajo blokade v čakrah. Olje ti zaupa, da na tem področju ukrepaš ti, le-to pa te bo podprlo pri energijskem toku skozi tvoje čakre. Naj bo to pozitiven tok in naj ti prinese le dobro počutje. Ta lep namen podari sebi ali drugim.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1156 Kategoriji: ,

Zgodba izdelka

S čiščenjem čaker daješ tako telesu kot tudi duhu potrebno količino energije, hkrati pa odstranjuješ blokade, ki povzročajo čustvene ali fizične izzive. Čakre lahko čistiš z meditacijo, vizualizacijo, namenskim dihanjem … Tudi nadangela Rafaela lahko prosiš, da jih prečisti zate in z veseljem ti bo priskočil na pomoč. Te sveče ti bodp s priloženim obredom pomagale ravno pri tem. Z njimi prikliči tega čudovitega nadangela. In tvoja energija je ponovno obnovljena.

Prejmeš darilno škatlo s tremi svečami po 40 gramov, v steklenih kozarcih, v katerih jih boš lahko takoj prižgal(-a). Izrazi z njimi hvaležnost sebi ali drugim. Te sveče imajo pokrov, ki ga lahko enostavno znova zapreš. Vsaka sveča gori vsaj 32 ur in vsebuje več aromatičnega olja kot običajne dišeče sveče.

 

Volumen: 3 x 40g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Uravnovešenje čaker”

V košarico ste dodali: