Darilne svečke “Božično upanje”

spiced apple 10 pack

Darilne svečke “Božično upanje”

male radosti

8.00 

Ko sebi ali drugim podariš tisto, kar prinaša sporočilo Božiča – čudeže. Vero v njih. Skok zaupanja v prelepe dni. Z veseljem ti bomo prinesle vse te energije. Smo majhne, a hkrati energijsko bogate. Tople in prijazne. Prinašamo upanje.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1410 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli sočutja in božičnega miru sporočajo lepe novice in pravijo” Zima ti poleg božičnih daril prinaša tudi sadove obilja. Pozimi vidimo enega izmed najmočnejših rezultatov obilja narave, ko vidimo na tisoče in tisoče drobnih snežink, ki tvorijo puhasto odejo. Prav tako ti pozimi pritegneš v svoje življenje na tisoče variacij in priložnosti obilja. Bodi pozoren(-a), buden(-na), pripravljen(-)a in odprtih rok. Do takrat pa le poskrbi, da bodo te snežinke imele priložnost, da te zasipajo z blagoslovi. To narediš z delom, predanostjo in negovanjem svojih sanj. Zaželi si Božično željo. Zapiši jo na listek in nariši snežinko. In naš blagoslov je že na poti.”

Praznične svečke se predstavijo …

Naš vonj je čudovit vonj številnih božičnih arom.V naši energiji je iniciirana ljubezen Angelov sočutja in božičnega miru, ki prinašajo snežinke dobrih blagoslovov. Ker poleg nas prejmeš še spisano aktivacijo blagoslova obilja, smo tudi čudovito darilo za vse, ki jim želiš le najlepše. Prinesla jim bomo čudovite energije. Prepričane smo, da se jim bodo orosile oči, ko bodo prebrali to prelepo sporočilo za njih. Morda pa to sporočilo in blagoslov potrebuješ tudi ti …

Volumen: 115g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Darilne svečke “Božično upanje””

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila