Čustveno podporni UNAKIT

P1020126

Čustveno podporni UNAKIT

Energija pomoči

10.00 

Unakit uravnoveša čustveno telo in prinaša zavedanje in razumevanje podzavestnih blokad. Ta tvoj prijatelj je aktiviran na energije pomoči, ki ti bodo prinesle mirnejše noči, manj čustvenega stresa ob odzivih okolice in še in še. Poleg kristala prejemeš tudi aktivacijo le-tega.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19060 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Čustveno podporni UNAKIT”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila