Črni turmalin

Obelisk

Črni turmalin

kristalni obelisk

18.00 

Ta kristal je tisti, ki odbija vse negativne energije, ne glede na moč in izvor. Je kamen, ki te s svojo energijo zaobjame in zavaruje kot punčico svojega očesa. Te kliče? Potem je čas, da dvigneš svoje energijske ščite.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 9076 Kategorija:
Širina: 2cm
Višina: 9-11cm

Zgodba izdelka

Črni turmalin je izjemen prevodnik zaščitnih energij. V svoji črni kristalni esenci lahko raztopi energije teme kot so ljubosumje, energijski napadi ljudi, ter celo napadi kozmične teme. Je močan zaščitnik, ki v tvojem življenju nastopa kot osebni vodnik za nevtralizacijo negativnih energij. Prav tako pa okoli tebe ustvarja močno zaščitno auro, skozi katero lahko preide samo svetloba. Iz tebe odstranjuje bolečine in napetosti, ki so posledica vpliva negativnih energij. Posledično povečuje občutek miru in zaupanja v življenje. Ta kristal je nujen, v kolikor si v večji interakciji z modernim svetom, ki je sicer lep, a mnogkrat energijsko naporen.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 2 × 9-11 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Črni turmalin”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila