Čarobne vile

čarobne vile copy

Čarobne vile

33.00 60.00 

Nal’s magic je ekskluzivna linija ročno narejenih in blagoslovljenih esenc našega jasnovidca in maga Nala. Vsako esenco zate tudi aktivira. Tudi vilinsko … Vile so močne zaveznice narave in njihova energija je izjemna. Ta esenca je blagoslovljena v osrčju narave z namenom, da krepi tvojo moč, spodbudi kreativno energijo in te podpre na vseh področjih. Esenco dobro premešaj in se obdaj z vilinsko ljubeznijo. Naj ples uspeha večno traja.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Zgodba izdelka

Želiš ob sebi mogočne zaveznice, ki bodo s svojo eterično energijo podpirale tvoje zemeljske korake? Od tebe bodo pričakovale delovanje in to jim bo dalo znak, da si želiš delati z njimi. Z veseljem bodo razprle svoja mogočna krila, vzele svoja orodja, ter posule tvoje okoliščine s čarobnim prahom. Da, pravim vilinskim čarobnim prahom. Pojdi v gozd in k sebi pokliči vile čudežev. Prosi jih za podporo in se močno poveži z njimi. Zaznal(-a) jih boš tako, da bo tvoje srce začelo žareti in z veseljem se boš loteval(-a) projektov. Tvoje delovanje bo aktiviralo še več zaveznic, s katerimi bo tvoja moč neomajna. Omamno dišeč vonj cvetlic bo zbudil navdih ter kreativno moč nizanja uspehov.

 


UPORABA:

Esenco dobro pretresi in razprši v prostoru. Njena energija bo s svojim vonjem delala zavestno in podzavestno s teboj do 45 minut. Z esenco ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njene energije in kartico z mojim blagoslovom.

Podrobnosti

Volumen

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Čarobne vile”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila