5

Buda

mojster miru in harmonije

19.99 

Naj se ti predstavim…

Sem BUDA, in sem MOJSTER MIRU IN HARMONIJE

Moj namen je uglasiti tvoje misli s telesom, vnesti visoko zavedanje miru in modrosti, do katerih te vodim po poteh duhovnega raziskovanja in udejstvovanja. Da lahko vzpostavimo ravnovesje, je za to potreben čas, ki ti ga prinašam jaz. Vzpodbujam te k temu, da si nameniš čas zase, za svoje telo, misli in dušni mir. Pot prehodiva skupaj. Veš zakaj? Ker sem jo izkušal skozi različne zemeljske preizkušnje tudi sam, zato vem kako postopati in priti do željenega cilja. Moja prisotnost kliče po vzpostavljanju miru in doseganju višjih stanj zavesti, ki ti služijo na zemeljski ravni kot orodja za pomoč. Moja naloga je, da te popeljem na duhovno potovanje raziskovanja duhovne prakse, ki bo prinesla mir in spokojnost tvoji duši.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1405 Kategorija:
Višina: 14.5cm

Zgodba izdelka

Moja zgodba

Sem Buda in skozi svojo zgodbo izkušanja ti prihajam naproti s sporočilom, da te razumem in da nisi sam(-a). Vem kaj doživljaš, kakšna občutja valovijo v tebi in kako to vpliva na tvoj zunanji svet. Tudi sam sem šel skozi podobne izkušnje in ravno zato vem kako jih preseči. Kako iz izkušenj nemira oblikovati svoj varni pristan miru. Pot do tega ni enostavna, vendar ti na njej lahko pomagam.

Blagoslov, ki ga prinašam tebi

Ozdravljam tvoj notranji nemir, ki vznemirja tvoje misli, okoliščine, odnose, delo… Z nežnimi dotiki razsvetljenega uma pošiljam žarke, da zdravijo tvoje telo, um in duha. Vsakič, ko se spomniš name, me pogledaš ali z menoj meditiraš, se med nama ustvari svetlobna vez ljubezni in miru, ki zaobjame tvoje srce, da utripa v utripu ravnovesja. Tako v svoje bitje razpošiljaš signale miru, ljubezni, mirnih misli in jasnosti. Tukaj sem zato, da te zdravim z milino miru. Pojavijo se dnevi, obdobja, ko je tvoja energija razpršena in se nikakor ne moreš spraviti v red in zadihati s polnimi pljuči. Takrat, ko ti je hudo, misli divjajo, telo nemirno reagira, sem ob tebi jaz, da te pomirim in obdarim z življenjskim vdihom. Zato, da potem zmoreš sam(-a) zakorakati. To so moji blagoslovi zate. Povabi me v svoje okolje, pisarno, dom, da bom lahko s svojimi svetlobnimi blagoslovi miru obdaril tudi prostor, v katerem se nahajaš.

Podrobnosti

Dimenzije 14.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Buda”

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila