Božični zvezdni sij

christmas starlight

Božični zvezdni sij

Nova manifestacija

14.99 

Božični čas je čas ljubezni in čudežev. Zato je takrat čutiti energijo Angelov močneje kot kadarkoli prej. Ali veš, da so ravno ob Božiču poročali o številnih nenadnih presenečenjih, ki so ljudem spremenila življenje? Po teh čudežih so posneli filme. Da, takrat je res v zraku neka čarovnija. Angeli lahko prestopajo svetove. Ko jim z energijskimi palčkami odpreš dom, ga bodo z veseljem obiskali in prinesli številna darila. Poleg številnih palčk z aromo Božičnih esenc, prejmeš še simpatično in praznično stojalo za palčke in aktiviran obred. V vsakem kompletu je 40 palčk. Te palčke so navdihnili Angeli nove manifestacije.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1458 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli nove manifestacije dajejo sporočilo, ko šepetajo: “Stvari, ki jih počneš, so pravilne. Nadaljuj z dobrim delom. Pridno neguj in zalivaj rastlinico, ki se imenuje tvoje sanje, saj bo kmalu pokazala svoj cvet. Naj te ne zavede kolektivna negativnost. Ohrani zlato smer svojih sanj. Tvoja smer je prava, rezultati so že na poti. Nadaljuj. Mi pa ti bomo prinesli le še dodatno podporo in te posuli s svojimi blagoslovi obilja”.

Palčke vodi energija Angelov nove manifestacije. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo za podporo teh Angelov in močno manifestacijo. So izvrstno darilo za vse, ki jih ljubiš, saj je to personalizirano darilo z lepo zgodbo in sporočilom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 80g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Božični zvezdni sij”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila