Božični Angeli (srednja)

-5%
Božični Angeli (srednja)

Božični Angeli (srednja)

sveča čudežev
-5%

24.99  23.74 

Ko sebi ali drugim podariš tisto, kar prinaša sporočilo Božiča – čudeže. Vero v njih. Skok zaupanja v prelepe dni. Z veseljem ti bom prinesla vse te energije. Dišim po cimetu in vaniliji, ponašam se z zvokom prasketajočega ognja, v moji energiji pa so iniciirani Angeli čudežev.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1441 Kategorija:

Zgodba izdelka

Naj zasveti svetloba. Nebeško čudežna. Za Božič, ki je čas čudežev in vsak dan. In Angeli te bomo ustavili ravno pri besedi čudežev. To obdobje se ne zanašaj na racionalni um. Do sedaj ti je odlično služil, a tvoja prihodnost bo povsem drugačna. Klicala te bo po nenadnih spremembah, ki jih bo narekovalo srce. Takrat te bo racionalni um skušal ustaviti. Ne poslušaj ga. Ničesar se ne boj. Naredi stvari, ki si jih želiš, četudi ne veš kako. Kar skoči v skoku zaupanja. Vse se bo izteklo pozitivno, četudi si sploh ne moreš predstavljati kako. Se bo. Za to so na voljo čudeži. Razmišljaj drzno, deluj hitro, ne preračunavaj. Ne ustavi ničesar, kar ti pride na pot. Prihaja z namenom. Prepusti se. Vemo, da je bilo to zate marsikdaj težko, a želimo ti povedati, da je vse božansko vodeno. Ni naključij. Vse se bo zate odvilo … na ključ. Zate bomo odprli vrata čudežev.

Naj se ti predstavim še tvoja sveča čudežev. Moj vonj je čudovit vonj po cimetu in vaniliji, moja posebnost pa je zvok prasketajočega ognja, ki pričara prav posebno, eterično okolje. To zagotovi naravno leseno stenje. Moj plamen gori 20-30 ur.

V moji energiji so iniciirani Angeli čudežev. Poleg mene prejmeš aktivacijo teh veličastnih Angelov, ki bodo delali s teboj preko mojega plamena. 

Le prižgi to svečo, ko jih potrebuješ in takoj bodo s teboj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Božični Angeli (srednja)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila