Divine-eye-

Božansko oko

Aktivacija božanske zaščite

5.00 

To je mogočno varovanje očesa, ki vidi prav vse. Tradicijo močnega varovanja so poznali že za časa Egipta, ko so upodobitev očesa namenili Bogu Horusu. In tokrat prihaja k tebi, da te zaščiti pred vsem negativnim. 

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1204 Kategorija:
Teža: 0.15g

Zgodba izdelka

To je mogočno varovanje očesa, ki vidi prav vse. Tradicijo močnega varovanja so poznali že za časa Egipta, ko so upodobitev očesa namenili Bogu Horusu, mogočnemu Bogu zaščite. Pravijo, da je pazil na faraone in še marsikoga, zato se je njegova energija močno zasidrala na Planet Zemlja. Za Horusa je značilno, da pomaga hitro in učinkovito. Ko se ti zdi, da je okoli veliko negativne energije, si lahko prepričan(-a), da ti bodo te palčke pomagale. Le zaupaj jim.

Gorijo uro ali več, so povsem naravne in okolju prijazne, očaral pa te bo njihov vonj, ki je mešanica lesa, začimb in ostalih zeliščnih čarovnij.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 0.15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Božansko oko”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila