Božanska živalska vodnika

6

Božanska živalska vodnika

energija obilja

19.99 

Zavezništvo in podpora. Milina in zaščita. To je blazina, ki te poveže s tvojimi živalskimi vodniki zato, da lahko pazijo nate in na tvoj dom. Prisotnost te blazine v tvojem domu prinaša občutke varnosti in podpore.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1472 Kategorija:
Dolžina: 45cm
Širina: 45cm

Zgodba izdelka

Čas je, da v tvoje življenje vstopijo sveti živalski vodniki, ki prinašajo energije najvišjih čistosti. Njihov namen je, da ti pokažejo prave poti življenja, pomagajo spoznati življenjske modrosti, ter te opogumijo za naslednje korake. Blazina “Božanska živalska vodnika” ti tako nosi iniciirano energijo dveh izjemnih živalskih vodnikov, ki v tvoje življenje prinašata enegijo obilja in razumevanje narave. Ko se je dotakneš, se v tebi zbudijo prvinski spomini ljubezni, ki so zapisani v resnični naravi teh živali. Ta blazina je izjemna prijateljica tebi in vsakomur, ki prepozna njen pravi namen. Spletena je iz kombinacije platna in poliestra.

Podrobnosti

Dimenzije 45 × 45 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Božanska živalska vodnika”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila