Boginja vanilije (velika)

Boginja vanilije (velika)

Boginja vanilije (velika)

sveča pozitivnosti

33.00 

Sem sveča lepih sedanjih trenutkov in pozitivnosti. Kjer sem jaz, sreča sveti. Z veseljem ti bom prinesla vse te energije. Dišim po stroku vanilije, ponašam se z zvokom prasketajočega ognja, v moji energiji pa so iniciirane boginje vsega lepega.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1447 Kategorija:

Zgodba izdelka

Kot gozdna boginja se zazri v daljavo. Kajti izza obzorja prihajajo lepe stvari. Velikokrat se ujameš v sedanje trenutke, ki ti ne dovolijo pogledati naprej. Takrat te skrbi veliko stvari – kaj ljudje rečejo, kaj storijo, kaj se zgodi po tem. V tem obdobju glej malo dlje kot do zdaj. Sanjari o pozitivnih izidih in jih tako prikliči v svoje življenje. Postavljaj si cilje, ki bodo v prihodnosti prinašali veliko obilja vseh vrst. Glej naprej. Ne nazaj. V sedanjih trenutkih uživaj le, ko ti spodbujajo hvaležnost, a trenutke strahov spusti, da gredo in jih ne projeciraj v prihodnost. V le-tej si ne predstavljaj scenarijev s slabimi izidi. Ne dajaj jim prostora. Kajti ni ga. Naredi prostor dobremu s pozitivnim zrenjem v zlato prihodnost. In vanilije prinašajo ravno to.

Moj vonj je čudovit vonj po vaniliji. Moja posebnost pa je zvok prasketajočega ognja, ki pričara prav posebno, eterično okolje. To zagotovi naravno leseno stenje. Moj plamen gori 110-120 ur.

V moji energiji so iniciirane boginje lepih sedanjih trenutkov in pozitivnosti. Poleg mene prejmeš aktivacijo teh veličastnih boginj, ki bodo delale s teboj preko mojega plamena.

Le prižgi to svečo, ko jih potrebuješ in takoj bodo s teboj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Boginja vanilije (velika)”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila