BOGINJA LAKSHMI

P1020629

BOGINJA LAKSHMI

vonja manga in breskve

8.00 

To so palčke za pozitivne obrede in meditacije priklica denarja in finančne svobode. Vonj palčk je naravnost magičen in v dom privabi energijo Lakshmi. Poleg palčk prejmeš spisan obred za priklic finančnih sredstev in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19121 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

BOGINJA LAKSHMI za dotoke bogastva in denarja

Lakshmi ti sporoča: »Odpri mošnjiček materialnega bogastva, kajti eterična bitja ga bomo skrbno napolnila z denarjem. Sprejmi denar kot ustvarjalno energijo in sebe ter nas ne omejuj, koliko denarja lahko sprejemaš. Obilje je tvoja pravica in orodje, s katerim lahko narediš veliko dobrega. Bogastvo se skriva v tvojem zapisu duše in mi smo pripravljeni, da ti ga pomagamo ustvariti. Prihajajoči meseci zato nosijo izjemen potencial izpolnjenih materialnih ciljev. Pripravi mošnjiček.«

Poleg palčk prejmeš spisan obred za priklic denarja in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “BOGINJA LAKSHMI”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila