Boginja Kuan Yin

Kuan-Yin
Kuan-Yin-1

Boginja Kuan Yin

ljubezenski odnosi

29.99  25.49 

Te karte prinašajo 44 pomembnih vodstev za ljubezen od ene izmed najmočnejših boginj vesolja – Kuan Yin … Le katero je namenjeno tebi? Kuan Yin preko njih šepeta tisto, kar mora slišati tvoje srce zato, da bo srečno, izpopolnjeno in veselo.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1125 Kategoriji: ,
Dolžina: 11.4cm
Širina: 8.2cm

Zgodba izdelka


Karte boginje Kuan Yin so prinašalke sporočil, katera si želi slišati vsako srce. Ta kitajska boginja sočutja, brezpogojne ljubezni in sprejetosti je tista, ki bo zavrtela vseh 44 kart in ti predala sporočilo zate. Te karte so prave, če želiš vpogled v ljubezenske zadeve, odnose in srčne dogodivščine. Pomagajo ti razumeti skrite namige in znake, ter te hkrati vodijo v prave odločitve. Pa naj Kuan Yin prinese v tvoje življenje potrebno razumevanje in vpoglede, po katerih hrepeniš. Kajti ona je tista, ki preprosto ve, kaj in kako je prav. In sedaj je pomembno, da veš tudi ti. Postavi ji vprašanje in razgrnila ti bo svoje karte.

Paket obsega 44 kart, izmed katerih vsaka nosi svoje unikatno sporočilo.

 

Podrobnosti

Dimenzije 11.4 × 8.2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Boginja Kuan Yin”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila