Beli čarovniki

Wizards-1
Wizards

Beli čarovniki

svet čarovniških urokov

35.00 

Karte, ki odsevajo močno čarovnijo, ter z vsakim vpogledom v tebi prebujajo znanje o urokih, starodavni magiji in čarovništvu. Karte “Beli čarovniki” tako v tebi aktivirajo zapise magije, s katerimi lahko premikaš meje svojega življenja. Čas je, da čarovnija postavi nekatere tvoje okoliščine in ti pomaga sprejeti prave odločitve.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1140 Kategoriji: ,
Dolžina: 21.0cm
Širina: 14.0cm

Zgodba izdelka

Odpri mistične karte, ki te popeljejo v svet čarovniških urokov, brezmejne moči in globokih skrivnosti. Njihova moč preseneti vsakogar, ki se loti njihovega branja. Vsaka karta je energijsko živa in prinaša izjemne prikaze čarovnije. Čarovniki med premikanjem kart šepetajo svoje vodstvo in tako v tebi spodbujajo samozavest maga. Mnogi čarovniški pripomočki kot so meč, palica, skodelica … te vodijo skozi čudovito čarovniško popotovanje, ki se začne s tem, ko razkriješ … prvo karto.

V komplet je vključenih 78 kart, izmed katerih je vsaka nosilka unikatnega sporočila magije. Poleg kart pa se v kompletu nahaja še knjiga, ki na 244 straneh podrobno pojasnjuje, kako uporabljati te karte.

Podrobnosti

Dimenzije 21.0 × 14.0 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Beli čarovniki”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila