Bele čarovnice

Witches
Witches-1

Bele čarovnice

skrivnosti bele magije

35.00 

Mistične karte, ki s svojim jasnim razkrivanjem odgovorov gradijo v tebi zavest modernega čarovnika. Te karte odpirajo najsvetlejše portale magije, skozi katere ti šepetajo … bele čarovnice. Čas je, da izvlečeš prvo karto in prisluhneš njihovim intuitivnim besedam.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1139 Kategoriji: ,
Dolžina: 20.32cm
Širina: 5.24cm

Zgodba izdelka

Bele čarovnice so poseben red maginj, ki s svojo svetlobno magijo prebujajo vse tiste, ki hrepenijo po zapisih, urokih in skrivnostih bele magije. Preko kart, simbolov na njih in pomembnih sporočil v bralcu prebujajo novodobne mage in maginje, s čimer krepijo svetlobno zavest. Te karte ti podajo jasne odgovore na tvoja skrita vprašanja in prošnje po konkretnem vodstvu za tvoje življenje. Zate odprejo portale inspiracije, modernih urokov in novih načinov delovanja. Samo prisluhni.

Komplet je sestavljen iz 78 kart, kjer vsaka prinaša pomembno sporočilo. Poleg kart pa se v kompletu nahaja tudi obsežna knjiga, ki na 312-ih straneh dodatno in poglobljeno razloži energije čarovnic tarota in čarovništva samega.

Podrobnosti

Dimenzije 20.32 × 5.24 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Bele čarovnice”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila