White-magic

Bela magija

Aktivacija starodavnih moči

5.00 

To so palčke, ki prinašajo dvig starodavnih talentov, hkrati pa so čudovito orodje pri obredih bele magije. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo moči bele magije za karkoli že potrebuješ. Ponašajo se z mističnim vonjem.

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1208 Kategorija:

Zgodba izdelka

V tebi spijo še ustvarjalne možnosti in neodkriti talenti, ki so tako posebni, da ti bodo za vedno spremenili življenje. Telepatija. Astralna potovanja. Intuitivni darovi. Resnice, ki bodo s svetom delile tvoj edinstveni žar. Ki že tisočletja spijo v tebi in čakajo na prebujenje. Prišel je čas, da izključiš v glavi prigovarjanje povprečnosti, ki te skuša vzgojiti v nekaj, kar nisi. Si otrok sveta, ki ga želiš blagosloviti z edinstvenostjo. Sledi ji. Sledi sebi. Spomni se, kdo si. V tebi pravi čarodej, čarodejka spi.

To so palčke, ki prinašajo dvig starodavnih talentov, hkrati pa so čudovito orodje pri obredih bele magije. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo moči bele magije za karkoli že potrebuješ. Ponašajo se z mističnim vonjem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Bela magija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila