P1020608

BELA MAGIJA

vonj jantarja

8.00 

To so palčke, ki prinašajo dvig starodavnih talentov, hkrati pa so čudovito orodje pri obredih bele magije. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo moči bele magije, za karkoli že potrebuješ. Ponašajo se z mističnim vonjem.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19111 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

BELA MAGIJA za obrede in misticizem

Obstajajo globoki čarodejski obredi, ki jih poznajo beli magi. Bela magija dela za njih, jih podpira ko pade noč in se prižge na tisoče zvezd. Kdor mag po duši je … so mu blizu mistične energije prav vse. Si to ti? Potem je ta komplet palčk pravi zate. Podprl bo tvoje obrede. Z vonjem jantarja, bo povabil močne čarodejske svetove v tvojo bližino in v tvoj dom. Le pripravi tvoje obrede – z veseljem mu bodo čarodeji dodali koš svoje čarovnije.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “BELA MAGIJA”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila