Sveča ultimatne manifestacije

večbarna

Sveča ultimatne manifestacije

111.00 

Izbral (-a) si me, ker se v tebi zbuja želja pozitivne alkimije. In ravno to je moj namen. V tvoje življenje bom privabila tisto, kar v tem obdobju najbolj potrebuješ. V meni so stkani blagoslovi Avalona, ki velja za otok obilja. Je tudi dom čarodejev, ki te bodo podprli pri tvoji manifestaciji. Mojo moč tvorijo štiri energije. Prva (črna) bo najprej zaščitila tebe, tvoj dom, posel, tvojo manifestacijo, ter prečistila vse nižje energije. Druga (rdeča) bo v tvoje okoliščine privabila sorodne duše, ki te bodo podprle na poti življenjskega poslanstva. Tretja (modra) bo aktivirala močno angelsko podporo, ki bo tlakovala čisto pot uresničevanja ciljev. Četrta (zelena) aktivira boginje obilja s katerimi boš delal(-a).

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1182 Kategorija:

Zgodba izdelka

Moč plamena podpri s svojo energijo na sledeči način:

Na list papirja napiši kaj je tisto, kar potrebuješ. Točno definiraj svoje želje in ne pozabi, dovoljeno ti je sanjati velike sanje!

Pod svečo postavi list z željami, zapri oči ter stisni dlan ob dlan. Podrži ju pred svojim srcem, ter naredi nekaj globokih vdihov in izdihov. Popolnoma se sprosti. Nato začuti moč v svojih dlaneh in si z namenom potrdi napisano na papirju. Ko začutiš žareč občutek v dlaneh, svečo blagoslovi na način, da ji predaš srčne želje in jo nato nežno objemi. Nato, ko si aktiviral(-a) svečo, jo postavi tam, kjer se največ zadržuješ.

In sveča ti šepeta in pravi: »Od tega trenutka naprej je najina naloga, da skupaj sodelujeva. Moj plamen naj gori 13 minut vsak dan, 13 dni zaporedoma. Vsakič, ko me prižgeš, se močno osredotoči na želje. Ob tem pa bodi popolnoma sproščen(-a), ter si vizualiziraj kako že uživaš sadove izpolnjenih želja.«

Svoje ljubeče srce odpri čarovniji življenja, ter jo povabi vanj. In vedi, da si del teh lepot tudi ti. Pa naj se čudež zate zgodi.

Sveča je narejena iz 100% čebeljega voska.

 

Teža: 400g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Sveča ultimatne manifestacije”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila