Aragonit pomirjenosti

P1020113

Aragonit pomirjenosti

Ozemlji in upočasni

8.00 

Aragonit je ozemljitveni in ogrevalni apnenec, ki pomaga upočasniti, ko gredo stvari hitreje, kot jih lahko dohajaš. Prinaša mir, ko si preveč negativno stimuliran(-a) in pod stresom, in se tako bori proti preobremenitvi. To je kristal najvišje možne, certificirane kakovosti.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19083 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Aragonit pomirjenosti”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila