Angelski vdih

Angel breath 1

Angelski vdih

(novi začetki)

14.99 

To je olje, ki s svojim svojim vonjem in energijo povabi v tvojo bližino Angele. Želijo, da ponovno vdihneš čarobnost vsega lepega. Želijo si delati s teboj. Te voditi. Le odpreti jim moraš vrata. S tem oljem trkajo na njih in se veselijo, da jim bo nekdo odprl. Da, čas je, da tudi ti spoznaš kaj pomeni, ko vdihnejo … Angeli. In povzročijo veter pozitivnih sprememb.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1395 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angeli ti sporočajo in pravijo” Si magnet za srečo in ljudi. Morda tega ne veš vedno, saj so ti v otroštvu morda uspeli malce zatreti tvoj izjemni žar. A karizma v tebi je neizpodbitna. Imaš dar, da se izraziš in to izražanje bo tako izjemno, da boš z njim pomagal/a mnogim. Predvsem sebi. Dovoli si izražati sebe na vseh področjih – v ljubezni si drzni izražati romantične želje, v poslu finančne, do sebe pa izrazi ljubezen in visoka pričakovanja. Velike sanje pripadajo veliki karizmi. Ne zadovolji se z manj. Le tako te čaka sreča. Ne skrbi, vodili te bomo mi in tvoja lastna karizma. Naredi vse, da jo razviješ. Vdihni nove priložnosti.”

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angelski vdih”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila