Angelski readingi

Angel
Angel-1

Angelski readingi

branje energij

33.00 

Angelski readingi, ki ti odpirajo vrata v svet svetlobnih angelskih sporočil in njihove neizmerne ljubezni. To so karte, ki jasno odgovarjajo na tvoja najbolj pomembna vprašanja in te vodijo korak za korakom v pravo smer. Pa naj ti angeli aktivirajo tvoje sposobnosti branja energij … zdaj.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1118 Kategoriji: ,
Dolžina: 13.97cm
Širina: 8.89cm

Zgodba izdelka

36 čudovitih svetlobnih angelov preko teh kart obogati tvoje življenje na izjemen način. To so karte za izvajanje duhovnih branj energije, preko katerih angeli s posebnimi in jasnimi nameni podprejo tvoje življenje. Tako bosta s tabo delala npr. Angel stresa in Angel zdravljenja, katera ti pomagata prebroditi zahtevne življenjske situacije. In tukaj sta tudi npr. Angel ustvarjalnosti in Angel znanja, ki ti bosta predala navdihe in jasne usmeritve za kreiranje tvojih ciljev in projektov na vseh področjih. Ta angelski set prinaša resnično jasna angelska sporočila, kar izjemno podpre tvojo komunikacijo z njimi.

Karte “Angelski readingi” vsebujejo 36 kart s posameznim angelom in njegovim sporočilom, ter 96-stranski priročnik z barvnimi ilustracijami, kjer so opisane in predstavljene modrosti, sporočila in potrditve vsakega angela posebej. V priročniku pa so napisana tudi navodila za izvajanje angelskih readingov z različnimi postavitvami kart.

Podrobnosti

Dimenzije 13.97 × 8.89 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angelski readingi”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila