ANGELSKI PROSTOR

P1020620

ANGELSKI PROSTOR

vonj pačulija

8.00 

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki čistijo negativne energije v prostoru. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo za energijsko čiščenje prostora in aure. Ponašajo se s čudovitim vonjem pačulija.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19120 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

ANGELSKI PROSTOR za prisotnost Angelov v vseh prostorih in kanaliziranje obilja v le-te

Resnično je ni “sence”, s katero ne bi mogla opraviti Angelskih sfera . Te palčke so tvoj idealni izbor, v kolikor čutiš, da je tvoj bivalni prostor napolnjen z negativo, v kolikor ne moreš spati ali pa prihaja do nesoglasij med ljubljenimi osebami. Le uporabi te palčke in izvedi priloženi čistilni obred … in negativa bo pobrala šila in kopita. Te palčke so iniciirane za zaščito tvojega doma.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “ANGELSKI PROSTOR”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila