P1020600

ANGELSKI MIR

vonj sivke

8.00 

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki celijo stare čustvene rane in trkajo na nova vrata ljubezni. Umirjajo tudi utrujeno telo. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo za globok miri. Ponašajo se s čudovitim vonjem sivke.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19115 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

ANGELSKI MIR za umirjanje čustev in telesa

Angelska sfera ti sporoča: »Največji zmagovalci se vedno kalijo v največjih viharjih. Tisti, ki se oprimejo zadnjega možnega debla, ko bi jih veter najraje odpihnil. Življenje te poziva, da zahtevaš nazaj izgubljeno moč in mogočno stopiš na svoje noge. Poziva te, da se boriš za svoje sanje in ne dovoliš nikomur, da vpliva nate. Vzemi življenje spet v svoje roke. Z vso močjo, ki jo premoreš. Mi ti prihajamo na pomoč«

To so palčke, ki prinašajo energijo Angelskih sfera za neodvisnost in pogum. Umirjajo tudi utrujeno telo. Vonj palčk je naravnost nebeški (po sivki) in v dom privabi energijo številnih svetlobnih Angelov. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo za pogum in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “ANGELSKI MIR”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila