Angelski Angelit

P1020074

Angelski Angelit

Raztaplja strahove

8.00 

Ko primeš ta kristal, začutiš iskreno energijo angelov, ki jo nosi v sebi … In takrat se sproži tiha zdravilna energija, ki napolni tvoj um in telo. Angelit je kamen visoke zavesti in močnega duhovnega razumevanja. Skozi angelsko energijo, ki jo prinaša, raztaplja čustveno energijo, katera je na planetu Zemlja najpogostejša – strahove.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19062 Kategorija:
Dolžina: 4-8cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 4-8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angelski Angelit”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila