Angelska inspiracija

angel-inspiration
angel-inspiration-1

Angelska inspiracija

jasno vodstvo

25.00 

Čutne angelske karte, ki prisluhnejo tvojim srčnim vprašanjem, nato pa zate skanalizirajo odgovor, ki ga potrebuješ. To so karte, ki v tvoje življenje prinašajo bližino in šepete angelov, kateri ti pomagajo sprejemati prave odločitve.

KARTE SO V ANGLEŠKEM JEZIKU

Zaloga: Ni na zalogi. Šifra: 1117 Kategoriji: ,
Dolžina: 12.8cm
Širina: 8.89cm

Zgodba izdelka

Te čudovite karte so šepetalke angelskih sporočil. Vsaka izmed teh kart je prinašalka jasnega vodstva, ki ga ljudje potrebujemo pri pomembnih odločitvah in pa tudi izzivih. Te karte gradijo most med tabo in nebeškimi bitji, preko katerega ti lažje dostavijo energije nebeške pomoči, ljubezni in zaščite. Vsako vprašanje ima odgovor in te karte ga razkrivajo.

Paket vsebuje 44 kart in vključuje karte pomembnih duhovnih bitij in sporočil. Tako vključuje 8 nadangelskih kart, 8 kart duhovnih moči, 16 akcijskih kart in 12 kart lastnosti. Vsaka karta nosi sporočilo, katero prinaša nove razlage, pomene in nasvete o tem, kako lahko še močneje okrepiš povezavo z energijo posameznega angela. Izberi svojo karto, nato pa zaupaj v sporočilo, ki ti ga bodo preko nje predali angeli.

Paket vsebuje tudi 60-stransko knjižico z razlagami sporočil in nebeških bitij.

Podrobnosti

Dimenzije 12.8 × 8.89 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angelska inspiracija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila