ANGELI ZDRAVILCI

P1020642

ANGELI ZDRAVILCI

vonj cimetovih jabolk

8.00 

To so palčke, ki prinašajo frekvence energijskih zdravilnih podpor. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo Angelskih zdravilnih dotikov za tvoja terapevtska srečanja ali dogodke. Uporabiš pa jih lahko tudi, če potrebuješ Angelske zdravilne dotike doma. Ponašajo se s podpornim vonjem, ki celi auro in blagodejno vpliva na čustva.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19112 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

ANGELI ZDRAVILCI za zdravilno podporo vseh vrst in podporo terapevtom

To so palčke, ki prinašajo frekvence energijskih zdravilnih podpor. Pa če to podporo potrebuješ zase … ali pa si zdravilec, zdravilka tudi ti!

Hvala, ker si zdravilec, zdravilka, terapevt, terapevtka. Ker spreminjaš svet, pomagaš ljudem. Angeli so zato zate iniciirali palčke Angelskega zdravljenja, ki prinašajo podporo tistim, ki delajo na področju alternative. Primerne so za terapevte, svetovalce, duhovne učitelje, učitelje meditacije, reikiste, bioenergetike … Le prižgi palčko med terapijo in Angeli bodo močno podprli tiste, ki potrebujejo tvojo in njihovo pomoč.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “ANGELI ZDRAVILCI”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila