ANGELI SORODNIH DUŠ

P1020618

ANGELI SORODNIH DUŠ

vonj vanilije

8.00 

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki aktivirajo harmonične, pa tudi romantične odnose. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo sorodnih duš. Vonj palčk lahko opišemo kot romantičen vonj po vaniliji. Je sladek, zaradi česar ima prijeten vonj za vsako priložnost (obiski, meditacija, prosti čas, delovno okolje … ).

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19122 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

ANGELI SORODNIH DUŠ za nebeško podporo v odnosih in priklic ljubezni

Veliko tvojega zadovoljstva nosijo harmonični odnosi. Dobro se boš počutil(-a) v občutku pripadnosti in podpore. Angeli ljubezni to vedo. Zato prinašajo prav posebno energijo in sporočilo. V tvoj dom bodo povabili vse oblike ljubezni. Naj zagori njihov plamen. Naj zagori ogenj ljubezni.

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki aktivirajo harmonične, dobre poslovne, družinske pa tudi romantične odnose. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo sorodnih duš.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “ANGELI SORODNIH DUŠ”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila