Guardian-angel copy

Angel varuh

Angelsko varovanje

8.00 

Ko prižgeš te palčke, pokličeš z njimi Angela varuha in ga prosiš za varovanje in vodstvo. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo Angelskega varovanja. Ponašajo se s čudovitim cvetličnim vonjem.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1190 Kategorija:

Zgodba izdelka

Angel varuh ti sporoča: “Vedno sem ob tebi. Vedno. Pokliči me prav vsak dan. Pogovori se z menoj. Kaj lahko storim zate? Kaj ti lahko pokažem? Kako te lahko vodim? Vedi, da je najina ljubezen večna, in vedi, da te ljubi še mnogo nebeških bitij. Si na svojem popotovanju življenja z mnogimi izkušnjami, a nikoli, nikoli nisi sam(-a). Zato vedi, da so tukaj vedno moja angelska krila, ki te objemajo in ti obljubljajo številna nabeška darila. Naj se najina pot začne … vedno znova … prav vsak dan.”

Ko prižgeš te palčke, pokličeš z njimi Angela varuha in ga prosiš za varovanje in vodstvo. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo Angelskega varovanja. Ponašajo se s čudovitim cvetličnim vonjem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angel varuh”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila