Angel svetlobe

Angel-of-light

Angel svetlobe

Aktivacija pozitivnosti

8.00 


Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki aktivirajo pozitivno energijo in privabljajo svetlobo Angelov. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo pozitivnih pričakovanj. Ponašajo se s čudovitim vonjem po svežini

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1193 Kategorija:

Zgodba izdelka

Potrebuješ poljub pozitive. Potrebuješ poljub svetlobe, ki ti bo osvetlila življenje. Zatorej odstrani vse, kar ti zatemnjuje tvoje žarke življenja – težke novice in poročanja, hrano, ljudi in okoliščine. Ne navzemaj se temne vode kolektivnega bazena, temveč izstopi iz nje. Naj ji tvoji žarki dajo možnost, da spozna to, kar si – pozitivna razmišljanja lahko ustvarjajo pozitivna čustva, pozitivna čustva ustvarjajo pozitivne izkušnje.

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki aktivirajo pozitivno energijo in privabljajo svetlobo Angelov. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo pozitivnih pričakovanj. Ponašajo se s čudovitim vonjem po svežini.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angel svetlobe”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila