Angel očiščenja

-15%
Angel-of-cleaning

Angel očiščenja

Aktivacija razbremenitve
-15%

8.00  6.80 

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki čistijo negativne energije. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo za energijsko čiščenje prostora in aure. Ponašajo se s čudovitim vonjem po svežini.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1194 Kategorija:

Zgodba izdelka

Včasih življenje tako močno zavije in zveže darila s pentljo preizkušanja, da skoraj prekrije resnico o tem, da se pod njo vseeno skriva darilo. Včasih stvari ne razumeš, vidiš … takoj. Pride kasneje, ob tistem času, ko bo darilo lahko najbolj cenjeno. Pa vendarle je darilo. Zato se v času tesnih pentelj osredotoči na vero in potrpljenje. Zaupaj, da se bo darilo odprlo ob pravem času in ti prineslo izjemen blagoslov.

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki čistijo negativne energije. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo za energijsko čiščenje prostora in aure. Ponašajo se s čudovitim vonjem po svežini.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angel očiščenja”

V košarico ste dodali:

Do 8.3.2021 nakupuješ vse izdelke s 15% popustom!
close-image

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila