Angel-of-power

Angel moči

Aktivacija moči

8.00 

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki ti vlivajo novih moči. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo osebne moči. Ponašajo se s čudovitim cvetličnim vonjem.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1191 Kategorija:

Zgodba izdelka

Misli letijo. Dnevi letijo. Letijo tudi obveznosti, ki zahtevajo večno hitenje. Včasih te izčrpajo. Včasih si zato morda žalosten(-na). Včasih se zato morda počutiš brez pomoči in sam(-a). A nisi. Kajti en let je ljudem, ki tako hitite, neslišen. A vseeno obstaja. Let angelskih kril. Angeli, ki letimo ob vas. Zato se včasih ustavi, da zaslišiš naša krila. Dala ti bodo vedeti, da si lahko vzameš čas zase. In vse skrbi ter obveznosti predaj nam. Dovolj je le en sam let misli in namena v našo smer. Našim krilom predaj vse, kar ti obtežuje srce. Nato pa ga opazuj, kako ponovno dobi … krila ljubezni.

Angeli ti prinašajo svojo energijo in palčke, ki ti vlivajo novih moči. Poleg njih prejmeš spisano aktivacijo osebne moči. Ponašajo se s čudovitim cvetličnim vonjem.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angel moči”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila