Angel lapis lazulija

P1020427

Angel lapis lazulija

Medicinski Buda

33.00 

Angel lapis lazulija je aktiviran kristal v obliki Angela, ki nosi v sebi energije nadangela Mihaela. Prinaša energijsko zaščito tvoji avri, tvojim željam in vsemu, kar ti je sveto.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19035 Kategoriji: ,
Dolžina: 4cm

Zgodba izdelka

Lapis Lazuli je temno moder kamen z zlatimi piritnimi nitmi, ki so ga egipčanski kralji in svečeniki dolgo častili zaradi njegove moči. Kralj sijaja Lapis Lazulija pa je Medicinski Buda. V mnogih tradicijah se verjame, da lapis lazuli nudi zaščito pred negativnimi vplivi. In to povsem drži.

Enako pa seveda drži za nadangela Mihaela.

Njegovo ime pomeni »on, ki je kot Bog« in je eden izmed najmogočnejših nadangelov. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno – je kombinacija izredne moči in ljubezni.

Odrešuje strahov in dvomov ter ti pomaga izvrševati življenjsko poslanstvo. Je izreden zaščitnik, zato ga pokliči, ko potrebuješ zaščito zase, svoje ljubljene, dom, avto, lastnino in podobno. Kako? Samo dotakni se kristala in pomisli na nadangela Mihaela.

Mihael stopi ob stran tudi vsem, ki se soočajo z življenjsko pomembnimi spremembami ali pa so na poti duhovnega prebujanja. Pokliči ga tudi, ko želiš okrepiti svojo avro ali prerezati eterične vezi. Eterične vezi so energijske navezave na situacije, ljudi ali kraje. Njihova slaba lastnost je ta, da te kasneje zaradi tega omejujejo. Nadangel Mihael te lahko (preko tega kristala) teh navezav osvobodi.

Podrobnosti

Dimenzije 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Angel lapis lazulija”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila