2

Ametist

zaščitna energija

5.00 

Ametist, ta čudovit kristal magov. Ko se blešči v sončni ali lunini svetlobi se zdi, da je vesolje vanj ujelo najlepše vijolične odtenke. A ta kristal je poseben. Kajti njegova eterična struktura omogoča prevajanje najčistejših nebeških energij. Ametist je kristal, ki s svojim vijoličnim alkimističnim nabojem izjemno močno prevaja zaščitne energije, ter tako ščiti in uravnoveša pomembna področja tvojega življenja. Ta kamen starodavnih magov in čarovnikov je tako poleg močnih sposobnosti prevajanja visokih energij, primeren tudi za odpravljanje stresa, umirjanje mentala in čustev. Pa naj prinese v tvoje življenje harmonijo, katero si zaslužiš. Dovolj je, da ga imaš nekje blizu sebe. Tvoja bližina je zanj namreč znak, da te podpre.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9067 Kategorija:
Dolžina: 2-2.5cm
Širina: 2-2.5cm

Zgodba izdelka

Ametist je kristal, ki preprosto mora biti v vsakem domu. Včasih se zdi, da skozi njega šepetajo svetlobna bitja ljubezni, ki preko njegovega sevanja v življenje tistega, ki ga poseduje, prinašajo čiste energije ljubezni, mediacije in miru. Ametist je izjemen spremljevalec … vsakogar.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

 

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 2-2.5 × 2-2.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ametist”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila