ALKIMISTIČNI ANGELI

P1020623

ALKIMISTIČNI ANGELI

vonj kokosa

8.00 

Angeli nove manifestacije dajejo sporočilo, ko šepetajo: “Stvari, ki jih počneš, so pravilne. Nadaljuj z dobrim delom. Ohrani zlato smer svojih sanj. Tvoja smer je prava, rezultati so že na poti. Nadaljuj. Mi pa ti bomo prinesli le še dodatno podporo in te posuli s svojimi blagoslovi obilja”.

To so palčke za pozitivne obrede, meditacije in aktivacije lahkotnega bogastva. Poleg palčk prejmeš spisan obred za bogastvo in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19117 Kategorija:
Teža: 15g

Zgodba izdelka

ALKIMISTIČNI ANGELI za hitro manifestacijo in priklic dobrega

Angelska sfera ti sporoča: »Vesolje ni od vas nikoli zahtevalo garanja, o katerem se toliko govori in piše. Na Zemlji je potrebno delovati, kar ste sprejeli, ko ste se odločili, da boste fizično doživljali. A nihče ni omenil besede ‘garanje’. Prenaprezanje. Izsiljevanje. Reci temu, kakor želiš. Nedelovanje prinaša blokade. Njegovo nasprotje pa tudi. Energija teče sama po sebi. Niti reka se ne drži za glavo in se ne obremenjuje, kje bo tekla. Ve, da je zanjo prostor, in preprosto teče. Vedno si zna utreti naravno pot. Verjemi, da pristno veselje in mirno delovanje ustvarjata prelepe rezultate obilja. In da bodo prišli. Zagotovo. Zaupaj. Nikoli ne pogasi žerjavice upanja in zaupanja.«

To so palčke za pozitivne obrede, meditacije in aktivacije lahkotnega bogastva. Poleg palčk prejmeš spisan obred za bogastvo in kartico z iniciiranim energijskim blagoslovom.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Podrobnosti

Teža 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “ALKIMISTIČNI ANGELI”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila