Ahatove zdravilne “rezine”

P1020508

Ahatove zdravilne “rezine”

energijska zaščita

18.88 

Zdravilne “rezine” so zaradi svoje oblike resnično posebne. Rade zato “pristanejo” na čakrah, saj jim je ta oblika blizu, a dobro sodelujejo tudi v drugih kombinacijah. Kristaloterapevti jih ljubijo zaradi njihove praktičnosti, hkrati pa so energijsko zelo močne prevodnice, ki skrbijo za pretočnost.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19096 Kategorija:
Dolžina: 12-14cm

Zgodba izdelka

Te rezine so … ahatove. Ahat je odlična pomoč pri meditaciji in je močan zdravilni kamen. Deluje prizemljitveno in tako zmanjša občutke ljubosumja, zavisti, strahu in stresa. Spodbuja telesno in duševno moč ter stabilnost. Je tudi dober kamen za energijsko zaščito.

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristali.

Cena je za kos.

Podrobnosti

Dimenzije 12-14 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ahatove zdravilne “rezine””

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila