Ahatova kristalna luna

P1020216 copy

Ahatova kristalna luna

Za globoka popotovanja

14.99 


Luna je zgrajena iz kremena na površju (tako kot piramide in obeliski), ter kovin v notranjosti. Je največji kristalni oddajnik in sprejemnik energij za planet Zemlja. Luna je glavni alkimistično/svetlobni portal za dovod kozmičnih energij na planet Zemlja. In ko je kristal v obliki lune … je to dvojna moč!

Kristal, ki napaja to luno, je: KRISTALIZIRANI AHAT. Ahat je odlična pomoč pri meditaciji in je močan zdravilni kamen. Deluje prizemljitveno in tako zmanjša občutke ljubosumja, zavisti, strahu in stresa. Spodbuja telesno in duševno moč ter stabilnost. Je tudi dober kamen za energijsko zaščito

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19079 Kategorije: , ,
Teža: 42g
Dolžina: 4cm

Zgodba izdelka

Luna je pristanišče skoraj vseh zvezdnih civilizacij. Ima tako visoko frekvenco, da lahko dela z njimi naravno. Njena glavna naloga je, da pretvori kozmično energijo v Zemlji razumljivo energijo. In obratno, če pošlješ zemeljsko energijo vanjo, jo pretvori v energijo,ki je ustrezna za civilizacijo, kateri je ta namera / energija namenjena.

Kristalne lune so tako visoko napredne za ljudi, ki želijo kanalizirati, razumeti globlja sporočila, naravnost ljubijo pa jih kristaloterapevti, ljudje, ki meditirajo, magi in tisti, ki jih zanima tolmačenje sanj. Kristalne lune ne samo da manifestacijsko podpirajo, ampak prinašajo tudi številna sporočila višjih dimenzij.

Zraven kristalne lune prejmeš aktivacijo te kraljevske zavesti. Kajti luna je … kraljica noči in neba.

Kristalno uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpirala te bo pri obredih, meditacijah, lahko jo daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko jo nosiš s seboj … in ji le zaupaj.

Podrobnosti

Teža 42 g
Dimenzije 4 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ahatova kristalna luna”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila