Ahatizirane korale pozitivnega samogovora

P1020079

Ahatizirane korale pozitivnega samogovora

ljubeče misli

8.00 

Ahatizirana korala je redka vrsta mineraliziranega fosila, sestavljenega iz vrste drobnozrnatega kristalnega kremena, imenovanega kalcedon. Po vsem svetu pravijo, da spodbuja ljubeče misli in utiša vztrajen, negativen samogovor. Kočno priložnost … Da si prijazen, prijazna do sebe! To je kristal najvišje možne, certificirane kakovosti.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 19088 Kategorija:
Dolžina: 2-3cm

Zgodba izdelka

Kristal uporabi tako, kot začutiš – ni omejitve; podpiral te bo pri obredih, meditacijah, lahko ga daš v prostor, ki potrebuje točno določeno moč, pod blazino za spanje, lahko ga nosiš s seboj … in mu le zaupaj.

Poleg kristala prejmeš prelepo aktivacijo, ki ti bo pomagala kristalu “vdihniti” še dodatno energijsko moč. Ta aktivacija resnično prinese dodatno čarovnijo že tako veličastni naravni energiji, ki jo poseduje kristal.

Prosimo, upoštevaj: to je naravni izdelek, zato se barva, oblika in velikost razlikujejo in se lahko razlikujejo od prikazane slike.+I90

Podrobnosti

Dimenzije 2-3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Ahatizirane korale pozitivnega samogovora”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila