7 nadangelov

7 angels

7 nadangelov

(7 področij)

14.99 

Teh 7 nadangelov, katerih energija bo delala s teboj se imenuje tudi 7 Božjih oči in ušes in nosijo imena: Mihael, Gabriel, Jophiel, Kamuel, Rafael, Uriel, Zadkiel. Aroma je nebeška: sladka in sveža.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1398 Kategorija:

Zgodba izdelka

V številnih zapisih so nadangeli opisani kot tista nebeška bitja, ki »nadzirajo« angele varuhe. Ko sem jih povprašala o njihovih nalogah jaz, so se mi nasmehnili in rekli: »Recimo raje, da pomagamo drugim angelom pri njihovem delu, zato da imate čim več učinkovite podpore in jasnega vodstva. Vsi skupaj smo celota, smo ekipa, ki sodeluje v popolni ljubezni do vas.« Medtem ko ima vsak izmed nas osebne angele varuhe, ki delajo z nami, so nadangeli bitja Božje ljubezni, ki predstavljajo še močnejšo energijo (tisti, ki so jih uspeli videti, znajo povedati, da so tudi njihove silhuete višje kot od angelov varuhov) in zato lahko delujejo istočasno z neomejenih številom ljudi in vsakomur posvetijo maksimalno energije in vodstva. Tudi tebi. Teh 7 nadangelov je pripravljenih, da ti prinesejo:

Mihael: energijsko zaščito in rezanje eteričnih vezi
Gabriel: dobre novice in znake Angelov
Jophiel: umiritev misli
Kamuel: dobre odnose s sorodnimi dušami
Rafael: zdravilne Angelske dotike tam, kjer jih potrebuješ
Uriel: nove ideje in zamisli
Zadkiel: duhovno modrost

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “7 nadangelov”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila