7-Angels-1

7 Nadangelov

7 aktivacij

5.00 

Teh 7 nadangelov, katerih energija bo delala s teboj se imenuje tudi 7 Božjih oči in ušes in nosijo imena: Mihael, Gabriel, Jophiel, Kamuel, Rafael, Uriel, Zadkiel. Aroma je nebeška: sladka in sveža. Poleg palčk prejemeš aktivacijo 7 njihovih blagoslovov za 7 uspešnih zgodb življenja.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 9117 Kategorija:

Zgodba izdelka

V številnih zapisih so nadangeli opisani kot tista nebeška bitja, ki »nadzirajo« angele varuhe. Ko sem jih povprašala o njihovih nalogah jaz, so se mi nasmehnili in rekli: »Recimo raje, da pomagamo drugim angelom pri njihovem delu, zato da imate čim več učinkovite podpore in jasnega vodstva. Vsi skupaj smo celota, smo ekipa, ki sodeluje v popolni ljubezni do vas.« Medtem ko ima vsak izmed nas osebne angele varuhe, ki delajo z nami, so nadangeli bitja Božje ljubezni, ki predstavljajo še močnejšo energijo (tisti, ki so jih uspeli videti, znajo povedati, da so tudi njihove silhuete višje kot od angelov varuhov) in zato lahko delujejo istočasno z neomejenih številom ljudi in vsakomur posvetijo maksimalno energije in vodstva. Tudi tebi. Teh 7 nadangelov je pripravljenih, da ti prinesejo:

Mihael: energijsko zaščito in rezanje eteričnih vezi
Gabriel: dobre novice in znake Angelov
Jophiel: umiritev misli
Kamuel: dobre odnose s sorodnimi dušami
Rafael: zdravilne Angelske dotike tam, kjer jih potrebuješ
Uriel: nove ideje in zamisli
Zadkiel: duhovno modrost

Poleg palčk prejemeš aktivacijo 7 njihovih blagoslovov za 7 uspešnih zgodb življenja.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “7 Nadangelov”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila